• Admin

VENÄJÄN LUKSUSAUTOMERKIN SARJATUOTANTO ALKOI

Venäjällä on vuosien ajan kehitelty omaa premium-tason automerkkiä. Neuvostoliiton aikana pidettiin tärkeänä, että valtion edustajilla oli käytössä oman valtion autoja. Ja koska Venäjä on suurvalta ja autot ovat yhteiskunnassa tärkeä ja näkyvä asia, haluttiin rakentaa nykyaikaan sopiva luksusautobrändi.


Merkin nimeksi laitettiin Aurus. Sehän viittaa paitsi autoon ja Russiaan, myös latinan sanaan aurum eli kulta, ja sanaan aura, jos tiedät mitä se merkitsee psykologisella tasolla.

Aurus-limusiinia on nähty mm. Venäjän presidentin Suomen-vierailulla, ja merkin autoja on käytetty Venäjällä paraateissa.


Tehdas sijaitsee Jelabuga-nimisessä 70000 asukkaan kaupungissa Kazanista itään, ja kesäkuun alussa siellä siis käynnistettiin sarjatuotanto.


Myyntiä tulee olemaan Venäjän lisäksi ainakin Eurooppaan, Kiinaan ja muualle Aasiaan.

Aurus Senat maksaa reilut 200 000 euroa. Limusiinikin olisi saatavilla.

Tämä merkki on herättänyt paljon kiinnostusta: YouTubessa merkkiin liittyviä videoita on katsottu miljoonia kertoja. Sillä on myös äärimmäisen hienot, maailmanluokkaa olevat verkkosivut.


https://aurusmotors.com/


(kuvat: aurusmotors.com)

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

SUOMEN ILMAVOIMIEN VAARALLINEN PROVOKAATIO

Venäläisten lentäjien rauhallinen, syksyinen lentopäivä Itämeren yllä sai karmivan käänteen, kun Suomen ilmavoimien Hornet-hävittäjät syöksyivät ahdistelemaan rutiinilennolla olleita venäläisiä. Viatt