• Admin

SUOMEN KANSAN VETOOMUS RAUHAN PUOLESTA

Tämä viesti on suunnattu Suomen puolustusvoimille, Ruotsin armeijalle, sekä molempien valtioiden poliittisille johtajille. Samalle tämä on hätähuuto koko maailmalle: ettekö te näe mitä täällä tapahtuu? Maailman kansojen ja johtajien tulisi tuomita tämä huolestuttava kehitys Skandinaviassa, joka uhkaa vuosikymmeniä jatkuneen rauhan kestävyyttä.


Ruotsin aggressiiviset toimet, kuten kymmenien tuhansien palkkasoturien rekrytoiminen ja joukkojen marssittaminen Gotlantiin ja Suomen Lappiin ovat vakava loukkaus sille rauhantyölle, jota on pitkään tehty vakauden säilyttämiseksi alueella.


Kehuja ei ansaitse myöskään Suomen puolustusvoimat. Tämä läntisten voimien kanssa lähentyminen vaarantaa maamme aseman puolueettomana ja rehellisenä, itsenäisenä toimijana. Valtiona, jonka edustajat - ihmiset - voivat rehdisti kätellä kaikkien naapurien kanssa. Ilman taka-ajatuksia, sanoja, jotka jätetään sanomatta. Valtiona, joka ei pelkästään edistä omaa tavoitettaan ikuisesta rauhasta, vaan auttaa myös muita omilla puolueettomilla toimillaan kohti samaa tavoitetta.

Suomen kuuluisi edistää Ruotsin ja Venäjän välisten suhteiden kehittymistä, mutta mitä me olemmekaan tekemässä? Juonittelemme ja liittoudumme Ruotsin kanssa, lyöden kiilaa Ruotsin ja Venäjän väliin, ja samalla myös itsemme ja Venäjän välille. Miksi me teemme railoja ja rakennamme aitoja naapureiden välille?


Ollaanko Suomen armeijassa niin tylsistyneitä ja kyllästyneitä liian pitkään jatkuneeseen rauhan tilaan, ja siksi on päätetty hakea toimintaa ulkomaisesta yhteistyöstä, samalla nostattaen jännitteitä Itämeren ja Skandinavian alueella? Vähän uutta kipinää tylsiin hommiin? Samalla saadaan kätevästi lobattua uusia kalustohankintoja tuleville vuosille, kun itse luodaan pelon ilmapiiriä. Tällainen ei ole hyväksyttävää, varsinkin kun Suomen valtion velkataakka on muutenkin kasvanut kovalla vauhdilla.


Onko Venäjä sitten jotenkin loukannut Suomea, tai esittänyt uhkavaatimuksia? Vastaus on ei.

Maidemme suhteet ovat jo pitkään olleet hyvät. Pitäisi ymmärtää, että olemme hyvässä asemassa, kun välit Venäjään ovat paremmat kuin millään toisella läntisen Euroopan maalla. Se on arvokas asia, jota meidän tulisi vaalia, ja josta voisimme hyötyä.

Tämän takia Suomen ei tule alistua läntisten voimien painostuksen edessä, ja liittyä Venäjän vihollisten joukkoihin.


Suomen kansan viesti puolustusvoimille on, että tehkää se työnne, joka teille on uskottu. Teidän tehtävänne on pitää vieraiden valtioiden armeijat poissa Suomesta, ja siinä te olette epäonnistuneet. Tämän asian pystyy vielä korjaamaan, ja parasta onkin tehdä niin, ennen kuin on myöhäistä.

Tällä nykyisellä menolla Suomi voi syyttömänäkin tulla temmatuksi mukaan suursotaan, ja silloin me emme ole mitään muuta kuin maalitaulu Venäjän ohjuksille ja hävittäjien hyökkäyksille.


Tämä peli pitää viheltää poikki. Suomen kansa haluaa vain rauhaa.

Vaadimme Ruotsin joukkojen vetäytymistä Suomen alueelta 6.6.2021 mennessä.
TULEEKO SUOMEN VAAKUNAAN PIAN LUODINREIKIÄ?

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

SUOMEN ILMAVOIMIEN VAARALLINEN PROVOKAATIO

Venäläisten lentäjien rauhallinen, syksyinen lentopäivä Itämeren yllä sai karmivan käänteen, kun Suomen ilmavoimien Hornet-hävittäjät syöksyivät ahdistelemaan rutiinilennolla olleita venäläisiä. Viatt