• Admin

SUOMEN ILMAVOIMIEN VAARALLINEN PROVOKAATIO

Venäläisten lentäjien rauhallinen, syksyinen lentopäivä Itämeren yllä sai karmivan käänteen, kun Suomen ilmavoimien Hornet-hävittäjät syöksyivät ahdistelemaan rutiinilennolla olleita venäläisiä. Viattomat, kansainvälisessä ilmatilassa lentäneet venäläiset olivat järkyttyneitä tästä hyökkäyksestä. He todella säikähtivät suomalaisten aggressiivisia ja uhkaavia manöövereitä: lähettikö Nato suomalaiset kimppuumme? Nytkö se suursota alkaa? Aikovatko ne perkeleet todella upottaa meidät?


Onneksi venäläiset pysyivät rauhallisina eivätkä provosoituneet tästä Naton organisoimasta valehyökkäyksestä. On kamalaa ajatella, miten lähellä oli, että suomalaiset olisivat saaneet aikaan kipinöitä, jotka sytyttävät uuden ajan suursodan liekkeihin. Uskomatonta, miten vaarallista peliä Suomi pelaa. Miten pitkälle Suomi on valmis menemään?

Kysehän oli siis Venäjän ilmavoimien yliäänipommikoneista, jotka voivat kantaa ydinkärkiä. Se tekee tästä tapauksesta poikkeuksellisen vaarallisen. Venäjälle nämä maailmalla ihailua herättävät ja ennätyksiä rikkoneet, ylivertaiset koneet ovat todella tärkeitä. He ovat siis varmasti valmiita puolustamaan näitä Tu-160 -koneitaan.

Ketä enää yllättäisi, jos venäläiset joku kerta ampuvat alas vihollisen hävittäjät, jotka tulevat liian lähelle ja uhkaavasti ahdistelevat heidän arvokkaita ja strategisesti tärkeitä "Valkoisia joutseniaan"? Tuntuu siltä, että alkaa olla vain ajan kysymys, milloin tapahtuu joku vakava välikohtaus.


Tämähän ei ollut ensimmäinen kerta, kun Suomen hävittäjät toimivat provosoivasti venäläisiä kohtaan. Näin on tapahtunut monta kertaa aiemminkin.

Ei niillä Venäjän lentokoneilla ollut aikomusta hyökätä Suomeen, sen tietävät kaikki. Eikä niillä ollut aikomusta hyökätä minnekään muuallekaan. Siksi jopa patrioottisten reserviläisten keskuudessa on herättänyt ihmetystä tämä Suomen nykyinen tapa lähettää Hornetit ahdistamaan rutiinilennolla olevia venäläiskoneita, vieläpä Suomen omien alueiden ulkopuolelle.

Tämä tarpeeton ja vaarallinen provokaatio on taas yksi asia, joka ei ainakaan paranna turvallisuutta Suomessa ja lähialueille. Se huonontaa turvallisuustilannetta, nostattaa jännitteitä ja vaikeuttaa Suomen suhdetta Venäjään.

Minkälaisen viestin tämä uhkaava toiminta antaa venäläisille?

Olette vihollisiamme, me olemme teidän vihollisianne, me olemme Naton kätyreitä ja lennämme sen puolesta, olemme liittyneet amerikkalaisten puolelle, olemme valmiita sotaan.


Sehän tässä onkin ongelmana, kun Nato ja Yhdysvallat ovat tunkeutuneet Venäjän lähialueille ja Itämerelle. Ne ovat vaatineet Suomea päästämään USA:n erikoisjoukot ja hävittäjät itäiseen Suomeen, ja ne vaativat Suomea ahdistelemaan Venäjän lentokoneita kansainvälisessä ilmatilassa.

Suomi on sitten alistunut Yhdysvaltojen painostukseen. Yhdysvalloista on tullut käsky Tanskalle, Ruotsille, Suomelle ja Virossa oleville italialaisille lentäjille, että kun venäläisten havaitaan nousevan ilmaan, niin menette heti sinne, lennätte siinä lähellä, otatte kontaktia. Annatte viestin, että hei, täällä ollaan, me olemme vihollisianne, olemme valmiita sotaan.


On se naurettavaa touhua, kun venäläiset lentää rauhassa kansainvälisessä ilmatilassa keskellä merta, niin naapurimaissa juonitaan jännittyneinä monitorien ääressä kuulokkeiden ja mikrofonien kanssa, että nyt ne lähtee, olkaa valmiita, tutkahavainto vahvistettu, vihollinen lähestyy... hävittäjät välittömästi matkaan, kohteeseen kahdeksan minuuttia.

Toisaalta onhan se jännittävää sotapeliä veronmaksajien rahoilla. Lentäjille tämä tuo suuria elämyksiä, onpahan jotakin mitä muistella sitten kiikkustuolissa. Vaikkei mitään oikeasti tapahtunutkaan. Oltiin kuitenkin rakentamassa uutta kylmää sotaa.


No, kuten jo todettiin, joku päivä voi alkaa tapahtua jos tätä menoa jatkuu. Jopa isojakin asioita.

Ei todellakaan yllättäisi, jos Suomen lentäjät päätyy meren pohjalle romuineen joku päivä. Ellei sitten satu jäämään mahdollisuutta hypätä pois kyydistä juuri ennen koneen syöksymistä Itämeren aaltoihin.

Eihän siinä sitten muu auttaisi, kun lähettää pintapelastajat hakemaan lentäjät. Otkes varmaan alkaa sitten selvittää tapahtumien kulkua ja yksityiskohtia, kunhan Hornetin romut on nostettu merestä.

Tässä hämärtyvät myös käskyvaltasuhteet, vastuukysymykset ja juridiset seikat, kun Suomen ilmavoimien lentäjät osallistuvat ulkopuolisen organisaattorin masinoimaan aggressioon Suomen rajojen ulkopuolella. Kuka tästä vastaa, voiko tämä olla muuta kuin laitonta? Mistä nämä käskyt oikeasti tulevat Suomeen?


Kenties länsiliittoutuneilla on sellainen ajatus, että kun Suomen Hornetit on muutenkin menossa vaihtoon, niin ei haittaa vaikka niitä päätyisi merenpohjaan. Vaikuttaa siltä, että Suomen Hornetit on asetettu länsiliittoutuneiden houkutuslinnuiksi, joilla pyritään saamaan veruke aloittaa suursota Venäjää vastaan.

TU-160

RAUHALLINEN PÄIVÄ ITÄMERELLÄ SAI KAMMOTTAVAN KÄÄNTEEN

SUOMEN HÄVITTÄJÄT JAHTASIVAT VENÄJÄN LENTOKONEITA


(kuvat mil.ru)

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

VAINOHARHAISUUS LEVIÄMISVAIHEESSA SUOMESSA

Covid-19 alkaa olla jo mennyttä aikaa Itämeren maissa ja esimerkiksi Benelux-maissa. No, pelokkaat suomalaiset tietysti tulevat vähän jälkijunassa, kun muualla on eletty vapaammin ja ilman maskia jo p