• Admin

PUNAINEN VIIVA LÄHESTYY

Länsiliittoutuneiden joukkojenkeskitykset Naton pohjoiselle rintamalle Suomeen ovat jatkuneet. Ruotsalaisten tykistön, sissijoukkojen ja ambulanssien sekä amerikkalaisten merijalkaväen sotilaiden ja Hornetien lisäksi Suomeen on tullut ainakin saksalaisia ja norjalaisia sotilaita sekä kymmenittäin hävittäjiä.


Mitkä ihmeen avoimien ovien päivät täällä oikein on menossa?

Lisäksi presidentti Sauli Niinistö oli Turun Sanomien mukaan käynyt tarkastamassa Merivoimat ja valanut uskoa joukkoihin. Suomenlahdella on nähty parveilevan sotalaivoja myös Virosta, Belgiasta, Hollannista, Englannista, Ruotsista ja Saksasta. Viroon saapui runsaasti amerikkalaisia laskuvarjojoukkoja ja Italian ilmavoimien hävittäjiä.


Voiko tämä kaikki olla vain sattumaa? Tuskin. Voiko tästä tehdä muutakaan johtopäästöstä, kuin että Suomi aikoo osallistua hyökkäykseen Venäjälle yhdessä Naton, Yhdysvaltojen ja Ruotsin kanssa? Vaikea keksiä muutakaan selitystä näin massiivisille toimille ja eri maiden sotilaiden virralle Suomeen.


Twitterissäkin eräs oletettavasti Suomen armeijassa työskentelevä henkilö toivoi "Eurooppalaisen yhteisön" suorittavan "sotilaallisen iskun" Valko-Venäjän ilmavoimien tukikohtaan. Toinen taas vaati vähemmän paperipinoja ja sen sijaan rautaa rajalle.

On pöyristyttävää ja ennenkuulumatonta, että näin avoimesti toivotaan länsiliittoutuneiden hyökkäävän itään. Toisaalta onhan selvää, että monilla sotilasporukoilla on halua päästä purkamaan patoutumiaan ja aggressioitaan, he haluavat päästä tositoimiin vuosien, jopa vuosikymmenien harjoittelun jälkeen.

Nytkö se hetki on koittamassa, johon on niin pitkään ja perusteellisesti valmistauduttu?

Valko-Venäjää on lyöty kovaa, se on puristettu ahtaalle, ja länsimaiden johtajat ja media nostattivat valtavan kohun tyhjästä Ukrainan kohdalla. Nämä ovat pahoja enteitä myös.


Naton ja länsiliittoutuneiden joukot ovat vaivihkaa, kuin hiljaa pimeässä hiipien edenneet punaisen viivan tuntumaan. Mutta valonheittimet ovat syttyneet ja hyökkäysaikeet paljastuneet.


Seuraava askel kannattaa ottaa taaksepäin.


Pitää varmaan käydä hankkimassa useamman viikon muonat ja varata juomavettä kanistereihin. Siltä varalta, jos länsi todella aloittaa hyökkäyksen itään, tai Venäjä tulkitsee punaisen viivan ylittyneen.

Samaa varautumista suosittelen muillekin. Levittäkää sanaa.MERIVOIMAT VALMISTAUTUU TULEVAAN

SUOMEN PANSSARIVAUNUT NATON PALVELUKSESSA


ALKAAKO SOTA VAI EI?


(kuvat: presidentti.fi 1. Jouni Mölsä, 2. ja 3. Matti Porre)


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

SUOMEN ILMAVOIMIEN VAARALLINEN PROVOKAATIO

Venäläisten lentäjien rauhallinen, syksyinen lentopäivä Itämeren yllä sai karmivan käänteen, kun Suomen ilmavoimien Hornet-hävittäjät syöksyivät ahdistelemaan rutiinilennolla olleita venäläisiä. Viatt