• Admin

AMERIKAN KOTKAT SUOMI-NEITOA AHDISTELEMASSA

Kuten tiedämme, näinä aikoina Suomen itsenäisyys on vakavasti uhattuna. Varsinkin tulevaisuuden suhteen on taivaanrannassa tummia pilviä, kun vallassa oleva hallitus luovuttaa Euroopan unionille miljardeja euroja ja kaupan päälle merkittäviä osia valtion itsemääräämisoikeudesta.

Samaan aikaan maahan päästetään ruotsalaisia sotilaita, maahanmuuttajat saavat tulla rajan yli ja liikkua vapaasti ilman passeja tai muita asiakirjoja, valtion omistamia yhtiöitä on myyty paljon ulkomaille ja ulkomaiset sijoittajat hankkivat suuria metsäalueita Suomesta ( lue eurokansanedustaja Elsi Kataisen (kesk.) blogikirjoitus: https://elsikatainen.fi/metsavallankaappaukselle-on-laitettava-stoppi/).

Samoin Suomen maaperä on ulkomaisten kaivosyhtiöiden vapaasti hyödynnettävissä.


Myöskään Suomen ilmatila ei ole omissa käsissämme, vaan sen valtaavat Amerikan kotkat. Yhdysvaltain armeijan Hornet-hävittäjät pitävät Suomessa useita viikkoja kestävän harjoitusleirin noin 250 amerikkalaisen voimin. Tukikohtana on Siilinjärvellä sijaitseva Karjalan lennosto.

Eikö mikään ole enää pyhää?

Rajavartiolaitoksen ja maavoimien lailla myös Suomen ilmavoimat on epäonnistunut tehtävässään. Ne eivät kykene pitämään ulkomaisia surman tuojia poissa maamme ilmatilasta.


Tämä nykyinen tilanne - Suomen itsenäisyyden alas ajaminen ja puolustusvoimissa nähtävästi vallitseva luovutusmentaliteetti - on paitsi häpeällinen, myös vaarallinen. On kuin puolustusvoimien korkeat upseerit olisivat vetäneet perinteiset arvot vessanpöntöstä alas ja jonottavat nyt tähtiliput käsissä päästäkseen amerikkalaisten kanssa Hornet-ajelulle.

Minne unohtui puolueettomuuspolitiikka ja Venäjän kuunteleminen?

Todellakin, tuntuu kuin herrat olisivat kyllästyneet toimistohommiin ja keksineet tehdä jotain oikein "päräyttävää".

Tämä on lyhytnäköistä ja riskialtista politiikkaa.

Tällaiset meet & greet -tyyliset fanitapaamiset ja poseeraaminen isompien valtioiden edustajien kanssa ovat varmaan kivoja upseereille itselleen, mutta samalla nämä sotaleikit vaarantavat viiden ja puolen miljoonan ihmisen hengen, terveyden ja tulevaisuuden.

Johtajamme leikkivät tulella ja täyttävät ruutitynnyriä samaan aikaan. Se on helvetin vaarallinen yhdistelmä.


Noiden Siilinjärvelle tulevien USA:n Hornetien kotikentäksi mainitaan Beaufort Etelä-Carolinassa. Sieltä on Siilinjärven lentokentälle 7682 kilometriä. Asetelma on järjetön. Miksi rauhalliseen Suomeen pitää tulla tuhansien kilometrien päästä harjoittelemaan?

Luultavasti Suomea taas kerran käytetään hyväksi. Amerikkalaiset haluavat tulla tänne vain näyttäytymään ja ärsyttämään Venäjää. He haluavat laajentaa vaikutusvaltaansa myös kaukaisilla alueilla valtamerten takana, kuten Suomessa.

Ja suomalaisethan suostuvat nykyään mihin tahansa, ja kaikki on myytävänä. Maat, metsät, ilmatila, jopa Suomen itsenäisyys.


Miksei Suomea enää pidetä puolustamisen arvoisena, eikä itsenäisyydestämme välitetä?

Puolustusvoimien ja poliitikoiden vastuuton toiminta ja oman uran huippuhetkien hakeminen amerikkalaisten kainalosta vaarantavat joka ikisen Suomessa asuvan hengen. Kukaan ei ole turvassa, jos amerikkalaisten provosoivat harjoitukset itärajan tuntumassa johtavat suursodan puhkeamiseen.

Ilmavoimien osallistuminen tähän amerikkalaisten järjestämään huijaukseen ja ahdisteluretkeen lyö pirstaleiksi kuvan Suomesta puolueettomana valtiona. Ja tietenkin näillä toimilla Suomea kosiskellaan Naton jäseneksi, mutta onneksi Suomen herrat ja rouvat eivät ole vielä uskaltaneet lähettää liittymishakemusta painostuksesta huolimatta.


Muistat varmaan sen vanhan maalauksen, jossa Suomi-neito koittaa pitää käsissään lakikirjaa, jonka turmiollinen kotka haluaa häneltä riistää? Nykyään tilanne on tismalleen sama. Suomi-neito on menettämässä itsemääräämisoikeutensa ja Amerikan kotkat ahdistelevat häntä kuin Hitchcockin kauhuelokuvassa Linnut.


Historia toistaa itseään.

EDVARD ISTON MAALAUS VUODELTA 1899Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

SUOMEN ILMAVOIMIEN VAARALLINEN PROVOKAATIO

Venäläisten lentäjien rauhallinen, syksyinen lentopäivä Itämeren yllä sai karmivan käänteen, kun Suomen ilmavoimien Hornet-hävittäjät syöksyivät ahdistelemaan rutiinilennolla olleita venäläisiä. Viatt